Ecoforest Brine water warmtepomp


De grondtemperatuur is het hele jaar stabiel.  Brine / water warmtepompen gebruiken deze temperatuur als belangrijkste energiebron om warmte te produceren in de winter, koeling in de zomer en warm tapwater het hele jaar door. Gebruik makend van een schone, duurzame en gratis energiebron zoals die zich in de bodem bevindt.

Ecoforest heeft een breed scala aan vermogens van 1 kW tot 600 kW met Inverter compressoren met variabele snelheid. De Inverter regelt de snelheid van de compressor en dankzij de ecoGEO regelstrategieën past deze zich aan aan het ideaal van de comfortzone, waardoor een verstandig gebruik van de verbruikte energie mogelijk is. Op deze manier wordt op ieder moment alleen de energie geleverd die het gebouw nodig heeft.

Met de ecoGEO warmtepompen kunt u uw besparingen aanzienlijk verhogen. Dit vanwege het dagelijks hoge rendement. Deze warmtepompen zijn eenvoudig te installeren en zijn compacter en economischer dan andere warmtepompen in de markt.


ecoGEO Compact

Vermogen: 1-9 kW. / 3-12 kW. / 5-22 kW. Productie van warmte met een opbrengst (COP,  B0 / W35) van maximaal 4,9, afhankelijk van het model geïntegreerde tank van 165 liter warm watervoorraad.


ecoGEO High Power

Vermogen: 12-40 kW. / 15-70 kW. / 25-100 kW.

Productie van verwarming en koeling tegelijkertijd, installaties tot 600 kW.